Samen wonen
Wonen in het Innovatie Kwartier Den Bosch

Het Innovatie Kwartier Den Bosch biedt dankzij een mooie mix aan functionaliteiten een bijzonder energieke woonomgeving in het centrum van Den Bosch. Het voormalige industriegebied ondergaat een volledige transformatie tot modern binnenstedelijk woongebied voor jong en oud. En dat op steenworp afstand van het station en de historische binnenstad.

Bruisend stadsleven

De hoogwaardige en doelgroepgerichte woonvoorzieningen maken van het centraal gelegen Innovatie Kwartier een verzamelplaats voor moderne stedelingen. Hier wonen young professionals die genieten van het bruisende stadsleven. Geniet van gezellige horeca, ontspan aan het water van De Dieze of maak een wandeling door het groen in het ruim opgezette gebied.

Over de exacte verdeling van de woonruimte is op dit moment nog geen duidelijkheid, wel is bekend dat het een grote variatie aan type woningen betreft. Hier komt een breed aanbod aan innovatieve woonoplossingen voor studenten, young-professionals en expats.

Met daarbij natuurlijk alle faciliteiten en voorzieningen die horen bij het vooruitstrevende karakter van het Innovatie Kwartier. En dat aan de lat van duurzame innovatie en grootstedelijke ontwikkeling. Hier komt ’t samen.

Interesse?

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rondom het ontwikkelgebied?

Den Bosch zet haar ambities voor datastad van Nederland kracht bij met de realisatie van dit hoogwaardig ontwikkelgebied. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Contact

Markt 1
521 JV 's-Hertogenbosch

073-615 51 55
info@ik-db.nl
www.ik-db.nl