Innovatiekwartier Hero vlogs
Onze vlogs
Welkom bij het Innovatie Kwartier

Bekijk hier al onze vlogs. Daarin nemen we je mee in alle ins en outs rondom het Innovatie Kwartier. 

Vlog 1

Het Innovatie Kwartier wordt een echte aanwinst voor de hele stad. Met als kernwaardes ‘Werken, wonen, leren en leven’ is er de ambitie om van dit gebied een bruisende hotspot te maken. Een plek om in de gaten te houden dus! Maar weten Bosschenaren het IKDB al te vinden? 

Vlog 2

Het Innovatie Kwartier wordt een echte aanwinst voor de hele stad. Met als kernwaardes ‘Werken, wonen, leren en leven’ is er de ambitie om van dit gebied een bruisende hotspot te maken. Een plek om in de gaten te houden dus! In deze vlog gaan we in gesprek met wethouder Ralph Geers.

Vlog 3

De komende jaren staat er heel wat te gebeuren op het Innovatie Kwartier. Maar terwijl dit vol in ontwikkeling is, is het zeker niet stil op het Innovatie Kwartier! Benieuwd naar wat er nu al gaande is en wat de ambities voor de toekomst zijn?

Vlog 4

In de recente video heeft Rachelle laten zien wat de plannen zijn voor de ontwikkeling van het Innovatie Kwartier Den Bosch. Maar wat vinden de omwonenden eigenlijk van deze plannen? In deze video zie je hoe buurtbewoners kunnen meedenken over de ontwikkeling van het IKDB en hoor je enkele reacties van hen over de plannen voor deze ontwikkeling in de stad.

Vlog 5

Bekijk deze video waarin Rachelle in gesprek gaat met Marije Ruigrok - de gebiedsontwikkelaar van AM. Marije en Rachelle brengen je helemaal up-to-date over de ontwikkelingen van IKDB het afgelopen jaar en geven je een exclusief kijkje in de stand van zaken en hoe het nu verder gaat.

Den Bosch zet haar ambities voor datastad van Nederland kracht bij met de realisatie van dit hoogwaardig ontwikkelgebied. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Contact

Markt 1
521 JV 's-Hertogenbosch

073-615 51 55
info@ik-db.nl
www.ik-db.nl

© 2024 Gemeente 's-Hertogenbosch - Louder. brand activation

Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer