Samen werken
Werken in Innovatie Kwartier

Het Innovatie Kwartier Den Bosch is gelegen op een historisch industriegebied in het centrum van Den Bosch. Hier krijgen iconische gebouwen als de voormalige Grenco-hallen en het rijksmonument Grasso een nieuwe bestemming.

Rijke geschiedenis

Dit industrieel erfgoed van Den Bosch krijgt met de ontwikkeling van het Innovatie Kwartier een herbestemming en uitstraling die de rijke geschiedenis van het gebied eer aan doet en waarmee de stad tegelijkertijd een duurzame stap richting de toekomst zet.

Met de transformatie ontstaat een bruisende werk- en woonomgeving waarin het heden en verleden naadloos in elkaar overgaan. De aanstekelijke energie die hier ontstaat als startups, scale-ups en toonaangevende instellingen innovatie en kennisuitwisseling optimaliseren, maakt dit gebied tot een unieke innovatie hub.

De kruisbestuiving die ontstaat tussen creatieve bedrijvigheid, innovatieve onderwijsinstellingen en ambitieuze talenten straalt af op de ondernemingen in het gebied en de bredere omgeving van het Innovatie Kwartier. En daar kan jij onderdeel van uitmaken.

De komende jaren wordt dit binnenstedelijke gebied namelijk de spil in het Bossche data-ecosysteem waarin innovatie centraal staat. En zal er tussen de 50.000m² en 70.000 m² kantooroppervlak worden gerealiseerd.

Over de exacte verdeling van de kantoorruimtes is op dit moment nog geen duidelijkheid, wel is bekend dat het een grote variatie aan type ruimtes betreft met een moderne inrichting voorzien van toonaangevende faciliteiten.

Interesse?

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rondom het ontwikkelgebied?

Stel je vraag

Den Bosch zet haar ambities voor datastad van Nederland kracht bij met de realisatie van dit hoogwaardig ontwikkelgebied. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Contact

Markt 1
521 JV 's-Hertogenbosch

073-615 51 55
info@ik-db.nl
www.ik-db.nl