Ligging

Den Bosch maakt de komende jaren een flinke transitie door. Zonder dat het oude wordt verloren, werkt de stad aan een nieuw gezicht. Op loopafstand van de historische binnenstad, bekend om haar bourgondische inborst, ontwikkelt de stad in hoog tempo een aantal nieuwe gebieden dat samen de brede binnenstad vormt. 

Ieder gebied met een eigen karakter en een eigen identiteit. Hierdoor krijgt de stad een diverser palet aan sferen en stijlen. Wat het grootstedelijke karakter van de stad verder zal versterken.

Het Innovatie Kwartier Den Bosch is één van die nieuwe gebieden. Gelegen aan de noordzijde, op vijf minuten loopafstand van het station. Vlak bij uitvalswegen, ligt dit canvas dat in de aankomende jaren wordt ingekleurd door een veelheid aan creatieve en innovatieve bedrijven en instellingen. 

Houd deze pagina en onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie en mogelijkheden voor jouw onderneming in het het Innovatie Kwartier Den Bosch.

Hier vinden het verleden en de toekomst elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar Den Bosch staat ook bekend om eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendiezen en van moderne nieuwbouw in het Paleiskwartier.

20220505 station twycer

De stad van grootse culturele evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat, tot rust en ruimte in Het Bossche Broek. Dit en meer, vind je in Den Bosch.

Den Bosch zet haar ambities voor datastad van Nederland kracht bij met de realisatie van dit hoogwaardig ontwikkelgebied. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Contact

Markt 1
521 JV 's-Hertogenbosch

073-615 51 55
info@ik-db.nl
www.ik-db.nl

© 2024 Gemeente 's-Hertogenbosch - Louder. brand activation

Algemene voorwaarden - Privacy Policy - Disclaimer